Ja paskat

Tänään satoi sitten ensilumi maahan, onhan se ihan kivaa, mutta oman veikkaukseni mukaan se on sulanut ennen viikonloppua, siltä ainakin näyttää.
Piti koulun jälkeen mennä ostamaan kaupungilta yhtä kirjaa, ja sitten se alkoi, sitä saatana räntäpaskaa alkaa tulemaan taivaan täydeltä juuri kun meikäläinen on lähdössä. Eipä mitään, menen sitten bussilla, ja eiköhän sitä bussia saa odottaa ainakin 20 minuuttia siinä saatanan räntäsateessa, perkele!
Viisaana kaverina meikä menee tietysti pahimpaan neljän ruuhkaan, joten täpötäydessä bussissa matkustaminen ei mitenkään rauhoittanut hermoja, ja kun pääsen kaupungille, niin siellä meinaa hermot mennä, kun kaikkialla on sulanutta lunta ja loskaa. Housut on ainakin polvia myöten läpimärät, ja voi vain kuvitella, missä kunnossa tennarit oli, aivan läpimärät, sukkia myöten.
Kävin sitten kirjan ostamassa, sain siitä onneksi alennusta se vähän piristi, ja lähdin kouluun salille.
Päästyäni koululle, jätän läpimärät ulkovaatteet kuivumaan, ja vaihdan sisäkamat päälle. Sitten lopetettuani toivoin, että vaateet olisi edes vähän kuivuneet. Ja paskan marjat, yhtä märkiä ne oli kuin tullessa. Mä siedän hyvin märän t-paidan, hupparin ja takin ,ei siinä mitään. Jopa märät housut menevät, vaikka ovatkin vittumaiset vetää kuivalle iholle, mutta yksi asia mikä on todella perseestä, on märät sukat, ai että mä kärsin kun joudun vetään märät sukat jalkaan, kun en viisaana kaverina käy koululla suihkussa, vaan kämpillä, ei tullut vaihtovaatteita mukaan.
Pistin sitten kenkiin paperia suuremman veden imemään, ja olen lähdössä, kunnes muistan; "Mullahan on omassa kaapissa puhtaat sukat, jotka kaapin edellinen omistaja oli  sinne jättänyt"
Ja siellä ne olivat, miten voikin kuivat sukat olla niin ihana asia, ei uskoisi...
Kämpille kun tulin takasin, meni nekin sukat tosin pyykkiin, mutta empä joutunut hirveesti kärsimään märkien sukkien takia.
Loppuilta menikin sitten villasukat jalassa peiton alla, ja mikä vielä lisäsi riemuani oli se, että Lauri soitti  ja kertoi olleensa ollut ulkona koko illan, toki nauroin kaverille paskaisesti, ja lupasin ottaa yhden kuuman rommitotin hänen kunniakseen.
Reilukerho kokoontuu...

Huomenna taas ruokaa väsäämään

Lullacry - Into Your Heart